Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα μελών του ΠΓ της ΚΕ
  • Η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική διεξόδου του ΚΚΕ», σήμερα Τετάρτη 30/11, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών Αθήνας (Κάνιγγος 24, 5ος όροφος). Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Περιοδεία στην Ημαθία θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 2/12, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στις 9.30 π.μ., θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδη. Στις 10.30 π.μ., θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΝΕ Ημαθίας του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Στη 1 μ.μ., θα συναντηθεί με την Δήμαρχο Βέροιας, Χ. Ουσουλτζόγλου. Στη 1.30 μ.μ., θα δώσει συνέντευξη τύπου στη Βέροια, στο κτίριο της οδού Λεωφόρου Στρατού 72. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη θέση «12 ΠΛΑΣΤΗΡΕΣ», της ΠΕ Ημαθίας.
  • Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, την Κυριακή 4/12, στις 10.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ