Τρίτη 22 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΛΑ.Ο.Σ.
Μνημείο παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού

Παρέμβαση της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ για τα ταξίματα του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αστ. Ροντούλη

Σε μεγαλοστομίες και ψεύτικα ταξίματα προς τον αγροτικό κόσμο της Λάρισας επιδίδεται ο Αστ. Ροντούλης, νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την κυβερνητική θέση που του ανατέθηκε προς εξασφάλιση πολιτικών και εκλογικών οφελών για τον ίδιο και το κόμμα του.

Στα «μεγάλα λόγια» που εκστόμισε ήταν και ότι «η Ελλάδα θα βγει από την κρίση με το τρακτέρ» (!), ενώ ανάμεσα στις υποσχέσεις του ήταν και ότι θα μειωθεί το πλαφόν της ελάχιστης στρεμματικής απόδοσης βαμβακιού που απαιτείται για να δοθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση, ώστε να την πάρουν και οι βαμβακοπαραγωγοί που έπαθαν μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες από το πράσινο και το ρόδινο σκουλήκι, καθώς και ότι θα επιστραφούν στους αγρότες τα χρήματα που πλήρωσαν στην Ενωση Συνεταιρισμών για τη δήλωση ΟΣΔΕ.

Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ αναφέρει:

«Με "υπερβάλλοντα ζήλο" ανέλαβε τα καθήκοντα του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Ροντούλης. Με συναντήσεις και υποσχέσεις, δεξιά και αριστερά, προσπαθεί να σηκώσει ένα κλίμα ευφορίας και προσδοκίας γύρω από το πρόσωπό του και το κόμμα του, το ΛΑ.Ο.Σ., κρύβοντας, όμως, επιμελώς "τα έργα και τις ημέρες" τόσο του ίδιου, όσο και του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά και της κυβέρνησης που συμμετέχουν, στηρίζουν και εκπροσωπούν.

Ετσι, αυτές τις μέρες που κάθισε στην καρέκλα του υφυπουργού, πολλά είπε και περισσότερα υποσχέθηκε, καλλιεργώντας προσδοκίες από τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

Αναμασώντας τα επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ για έξοδο από την κρίση διά μέσου και της αγροτικής ανάπτυξης, βρήκε την ευκαιρία να τάξει "λαγούς με πετραχήλια" στους αγρότες κατά τη συνάντησή του με το δήμαρχο Κιλελέρ κ. Κομήτσα.

Ομως δεν είναι ο ίδιος και το κόμμα του που, δύο χρόνια τώρα από το ξέσπασμα της κρίσης, στηρίζουν, με χέρια και με πόδια, τα μνημόνια, τα χαράτσια, τις υποδείξεις και τις ντιρεκτίβες της τρόικας και της ΕΕ;

Δεν είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο κ. Ροντούλης που, βλέποντας το λαό να σηκώνει αγωνιστικό κεφάλι ενάντια στα χαράτσια και στα μέτρα, είπαν πως "πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς φάρμακα, χωρίς πετρέλαιο, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τόσα άλλα... να βάλουμε τα "δυο πόδια μας σε μισό παπούτσι", αλλιώς δε θα μας δώσουν την επόμενη δόση και θα πεθάνουμε της πείνας";(!!!)

Ο ΛΑ.Ο.Σ. δε ήταν που, όταν πρόπερσι οι αγρότες με τα τρακτέρ βγήκαν κατά χιλιάδες στα μπλόκα του αγώνα στα οδοστρώματα των Εθνικών Οδών ενάντια στην ΚΑΠ και στην ΕΕ, κάλεσε την κυβέρνηση και τον εισαγγελέα να παρέμβει και να κλείσει στη φυλακή τους ταραξίες αγρότες;

Οι υμνητές του φασίστα Μεταξά και των συνταγματαρχών της χούντας είναι "μανούλες" στις πολιτικές κωλοτούμπες και στην τακτική του "πες - πες ψέμα αρκεί να μη σε πάρει χαμπάρι ο λαός", για να περνάνε απαρατήρητα και από δίπλα τα πιο σκληρά μέτρα όπως γίνεται σήμερα με τη δική του συνειδητή συμμετοχή στην κυβέρνηση.

Ας τους χαίρονται οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που τους έκαναν συνεταιράκια στην κυβέρνησή τους. Ιδιαίτερα οι του ΠΑΣΟΚ προς τους οποίους, λίγο καιρό πριν, μέσα στη Βουλή, απευθυνόμενος ο κ. Ροντούλης, είπε: "Παλιότερα είχα πει ότι είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες. Ανακαλώ. Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια" (!!!!).

Αυτός είναι ο κ. Ροντούλης και ο ΛΑ.Ο.Σ.

Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τη γενικότερη πολιτική αυτού του κόμματος, καθώς και για το ρόλο των στελεχών του και στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ας τους στείλει το "λογαριασμό" για να δουν πόσα απίδια πιάνει ο τορβάς τους»!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στους δρόμους με τρακτέρ και μηχανήματα σε όλη τη χώρα(2023-01-31 00:00:00.0)
Στο «πόδι» σε όλη την ύπαιθρο(2023-01-28 00:00:00.0)
Απέκλεισαν το εργοστάσιο «ΤΡΙΚΚΗ»(2011-12-06 00:00:00.0)
Παραπλανεί ο ΛΑ.Ο.Σ.(2010-05-29 00:00:00.0)
Μακριά από τις ανάγκες των κτηνοτρόφων(2008-07-18 00:00:00.0)
Χωρίς μικρομεσαίους αγρότες(2008-04-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ