Τρίτη 22 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Πρωταγωνιστές» το ΜEGA-λείο σου...

Θαυμάσια η προχτεσινή εκπομπή του κ. Σταύρου Θεοδωράκη στο MEGA.

Καλύτερη τηλεοπτική κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τον «εξαγνισμό» των ακροδεξιών του ΛΑ.Ο.Σ. (σ.σ.: κάποια στιγμή ακούστηκε και η λέξη «φασιστόμουτρα») που συνθέτουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, δε θα μπορούσε να υπάρξει.

Εξαιρετική, δε, από τους συντελεστές της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», ήταν η επιλογή του κ. Ψαριανού, του βουλευτή του κόμματος του κ. Κουβέλη, να είναι εκείνος που θα βάλει τη δική του «αριστερή» πινελιά στην αγιογράφηση των ακροδεξιών, οι οποίοι - όπως είπε - δεν είναι πια και τόσο ακροδεξιοί (σ.σ.: κάποια στιγμή ακούστηκε και η λέξη «φασιστόμουτρα»)...

Οσο για το «κλάμα» του κ. Ψαριανού, που εξέφρασε τη λύπη του διότι το κόμμα του δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στην ίδια κυβέρνηση με τους ακροδεξιούς (σ.σ.: κάποια στιγμή ακούστηκε και η λέξη «φασιστόμουτρα»), ίσως πιάσει τόπο στο μέλλον.

Μπορεί, πιθανώς, σε αυτή την «αριστερή» προσπάθεια για τη σύμπραξη των «αριστερών», όπως ο κ. Ψαριανός, και των ακροδεξιών του ΛΑ.Ο.Σ. (σ.σ.: κάποια στιγμή ακούστηκε και η λέξη «φασιστόμουτρα»)

να συμβάλει περαιτέρω ο κ. Θεοδωράκης. Οπως, ας πούμε, είχε συμβάλει το 1999, όταν

- ως πρόταση... «αριστερής» ενατένισης του ΝΑΤΟ -

κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας, εξέδωσε το περιοδικό που διεύθυνε τότε, με εξώφυλλο την αμερικανική σημαία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ