Σάββατο 19 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο Κυριακή

  • Στις 10 π.μ., στο πρώην Δημαρχείο Νέας Μάκρης, θα γίνει συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Μουσικών Συνόλων του 2ου Διαμερίσματος της Αθήνας, θα γίνει συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ.
  • Στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο Παλλήνης, θα γίνει συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
  • Εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - Οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του ΚΚΕ (Καραΐσκου 119, Πειραιάς), η ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων Α' Πειραιά του ΚΚΕ.
  • Πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ στον Αγιο Νικόλαο, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του παλιού Εργατικού Κέντρου Λασιθίου με ομιλητή τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο. Επίσης, συγκέντρωση στη Σητεία, στην αίθουσα του ισόγειου κτιρίου του ΔΟΚΑΣ (παλιό ξενοδοχείο «Ελενα») στις 5.30 μ.μ., με τον ίδιο ομιλητή.
  • Εκδήλωση με θέμα «Οι επιπτώσεις της κρίσης στις γυναίκες - Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ και η προσφορά του στον αγώνα για την ισοτιμία και τη χειραφέτησή τους», διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων, στις 6 μ.μ., στο «Φρούριο», με ομιλήτρια την Ελένη Κοτούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ