Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προς τον Απ. Κακλαμάνη

Είναι δικαίωμα του ΠΑΣΟΚ, όπως και κάθε κόμματος, να συμμαχεί με όποιον ταιριάζουν τα χνότα του. Ετσι, η επιλογή του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με το ΛΑ.Ο.Σ. και τη ΝΔ δείχνει ότι και τα τρία κόμματα έχουν την ίδια στρατηγική. Οι μεταξύ τους διαφορές είναι δευτερεύουσας σημασίας και πάντως εντάσσονται και αυτές στην υπεράσπιση του καπιταλιστικού συστήματος.

Μιλώντας χτες στη ΝΕΤ ο Απ. Κακλαμάνης υπεράσπισε με μία ταχυδακτυλουργία τη συμμαχία τους με τους νοσταλγούς του Μεταξά. Υποστήριξε ότι και το ΚΚΕ το 1989 συνεργάστηκε με τον Καρατζαφέρη, αφού ο Καρατζαφέρης βρισκόταν στη ΝΔ.

Είναι φανερό ότι ο Απ. Κακλαμάνης και συνολικά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ παίρνουν υπό την προστασία τους τον αντικομμουνισμό, την προβοκάτσια, την εντεταλμένη υπηρεσία και τη συκοφαντία, ό,τι δηλαδή εκπροσωπεί το ΛΑ.Ο.Σ. Επόμενο, αφού επί χρόνια το ΛΑ.Ο.Σ. είναι κυρίως εκείνο που φέρει σε πέρας τη βρώμικη δουλειά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Επόμενο, αφού ο αντικομμουνισμός χρειάζεται τους Κακλαμάνηδες, γιατί είναι και αυτός μέρος του αστικού πολιτικού τους συστήματος, του σάπιου από την κορυφή ως τα νύχια, άρα και ιστορικά ξεπερασμένου.

Να χαίρονται, λοιπόν, τη συνεργασία τους στο μαύρο μέτωπο, που περιέχει διάφορα φρούτα του ίδιου μπαξέ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ