Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΒΟΛΟΣ
Κινητοποίηση συνδικάτων

Σήμερα Πέμπτη, στη 1 μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ, στο Βόλο, ενάντια στο χαράτσι για τα ακίνητα.

Θα πάρουν μέρος το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», τα σωματεία εργαζομένων στα εργοστάσια COCA-COLA, ΚΟΝΤΙ, ΒΕ.ΜΕ.ΚΕΠ και το Σωματείο Καθαριστριών/Καθαριστών του νομού.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου σημειώνεται:

«Μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ έρχεται και το χαράτσι για τα ακίνητα. Και μας λένε ότι αν δεν το πληρώσουμε θα μας κόψουν το ρεύμα, θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις. Ακόμα ένας εκβιασμός.

Γι' αυτό και η απάντησ;h μας είναι πιο οργανωμένη και πιο μαζική. Σ' αυτούς που νομίζουν ότι είμαστε αδύναμοι, σ' αυτούς που δεν διστάζουν να εμπαίζουν όσους ζουν ήδη σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης, σ' αυτούς που κλέβουν τον κόπο μας και τον ιδρώτα μας και σε όσους παίρνουν μέτρα για να συμβεί αυτό, απαντάμε με την οργανωμένη ανυπακοή και άρνηση πληρωμής των χαρατσιών μέσα από τα συνδικάτα μας.

Τονίζουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε καμία οικογένεια που δε θα πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ και γι' αυτό απαιτούμε από την διεύθυνση της ΔΕΗ να μην στείλει κανένα συνεργείο για τον σκοπό αυτό. Παράλληλα, οργανώνουμε την πάλη μας για την ολοκληρωτική ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής και βάρβαρης πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ