Τρίτη 15 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Κόμμα της μαυρίλας για Ελληνες και μετανάστες

Απύθμενη κοροϊδία στο λαό και απειλές στους ξένους εργάτες

Σύσκεψη για υποδείξεις και οδηγίες στα στελέχη του που κατέλαβαν υπουργικές θέσεις στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης πραγματοποίησε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, όπου επανέλαβε τα ψέματα για μη αποδοχή από το κόμμα του «περαιτέρω μείωσης των μισθών, εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας», συμπληρώνοντας «όχι στο πλιάτσικο, αλλά στην αξιοποίηση της περιουσίας».

Πρόκειται για ωμή προσπάθεια εμπαιγμού του λαού, αφού η συγκυβέρνηση συγκροτήθηκε ακριβώς για να εγγυηθεί την προώθηση μιας πολιτικής βαθιά αντιλαϊκής και αντεργατικής, που περιλαμβάνει και μειώσεις μισθών και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και - αντικειμενικά - εκχώρηση «εθνικής κυριαρχίας», στο πλαίσιο των διευθετήσεων με την ΕΕ, για να σωθεί το κεφάλαιο. Αλλωστε και στα τρία αυτά ζητήματα, ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει ήδη δώσει δείγματα γραφής, αφού στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την πολιτική που τσάκισε μισθούς και δικαιώματα, ενώ, για λογαριασμό της κυβέρνησης και των αστών, αναδείχτηκε και σε κόμμα κρούσης ενάντια στους εργατικούς αγώνες.

Δείχνοντας ταυτόχρονα ότι είναι κόμμα ρατσιστικό και επικίνδυνο για Ελληνες και μετανάστες εργάτες, ο Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε σαν «μέγιστο θέμα και ένα απ' τους βασικούς πυλώνες της ιδεολογίας μας» το μεταναστευτικό, δηλώνοντας ότι «ήδη έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, με πρωτοβουλία μου». Θυμίζουμε ότι οι θέσεις και οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για το ζήτημα αυτό συνοψίζονται στην εξαπόλυση πογκρόμ εναντίον των μεταναστών εργατών.

Με πάγια τακτική το «διαίρει και βασίλευε», η ρατσιστική του ρητορεία στοχεύει για λογαριασμό του συστήματος να υποδαυλίσει αντιδραστικά αντανακλαστικά σε βάρος των μεταναστών, να τους καταστήσει ενόχους για τα μεγάλα εργατικά λαϊκά προβλήματα και να στρέψει Ελληνες εργάτες εναντίον τους, συσκοτίζοντας ότι τα κοινά τους προβλήματα έχουν κοινή αφετηρία, τη φιλομονοπωλιακή πολιτική, που με ακλόνητη αφοσίωση υπηρετεί ο ΛΑ.Ο.Σ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ