Σάββατο 12 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΟΤΑ: Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και την αιρετή περιφέρεια, ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, απευθύνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, να συμμετάσχουν στην αυριανή εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, την Κυριακή 13 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Νομικής Σχολής Αθηνών, οδός Σόλωνος και Μασσαλίας.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης καλεί σε νέα συνέλευση αύριο 13 Νοέμβρη. Σε περίπτωση που και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 11 το πρωί στο ΕΚΘ.

«ALEX PACK»: Σε σύσκεψη, αύριο, στις 5 το απόγευμα, στα γραφεία του σωματείου, καλεί τους εργαζόμενους στην επιχείρηση «Alex Pack» ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ: Συγκέντρωση με εργαζόμενους που απασχολήθηκαν στην απογραφή, τη Δευτέρα, 14 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου, διοργανώνει η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στην απογραφή του πληθυσμού - στην Εύβοια είναι πάνω από 1.000 άτομα - παραμένουν απλήρωτοι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ