Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο

Μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή σωματείων, συνδικαλιστών, φορέων και απλών πολιτών στη σύσκεψη που πραγματοποιεί σήμερα το ΠΑΜΕ στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με θέμα τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και το συντονισμό του αγώνα για τη ματαίωση των αντιλαϊκών σχεδίων κυβέρνησης - ΕΕ για την κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος.

Πλατιά ανοιχτή σύσκεψη, με θέμα την κοινωνική ασφάλιση, διοργανώνει αύριο και η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Πάτρας. Η εκδήλωση γίνεται στις 6 το απόγευμα στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και θα παρευρεθεί το μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Γ. Μαυρίκος.

Ευρεία σύσκεψη για το συντονισμό της αγωνιστικής δράσης κατά της κατεδάφισης του υπάρχοντος κοινωνικο-ασφαλιστικού συστήματος που σχεδιάζει η κυβέρνηση, συγκαλεί την Τετάρτη 14 Φλεβάρη η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου. Στη σύσκεψη, που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου, θα μιλήσει μέλος της Γραμματείας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ