Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Κλιμάκωση της πάλης με όλες τις μορφές

Κοινή συνεδρίαση των εκτελεστικών επιτροπών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έγινε χτες, ενώ σήμερα συνέρχονται η διοίκηση της ΓΣΕΕ και το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Μετά το τέλος της κοινής συνεδρίασης, ο Γιώργος Πέρρος, εκ μέρους του ΠΑΜΕ, υπογράμμισε την ανάγκη οι εργαζόμενοι να δυναμώσουν τον αγώνα τους, να κλιμακώσουν την πάλη τους με όλες τις μορφές, με στόχο την ανατροπή της αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής.

Στη δήλωσή του το στέλεχος του ΠΑΜΕ σημείωσε:

«Το μήνυμα που στέλνουμε είναι: Κάτω η κυβέρνηση, κάτω τα κόμματα της πλουτοκρατίας, αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση». Εκεί πρέπει να στοχεύουν οι αγώνες της εργατικής τάξης που θα αξιοποιεί όλες τις μορφές και τις απεργιακές. Σε αυτή την κατεύθυνση για την κλιμάκωση της πάλης συντείνουν και τα συλλαλητήρια που οργανώνουν αυτές τις ημέρες οι ταξικές δυνάμεις σε διάφορες πόλεις της χώρας και το συλλαλητήριο της Αθήνας στις 10 Νοέμβρη στην Ομόνοια.

Σχολιάζοντας τη συζήτηση που έγινε στην κοινή συνεδρίαση, ο Γ. Πέρρος σημείωσε πως οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ πήραν θέση υπέρ του δημοψηφίσματος - έστω και με όρους - και με αυτό τον τρόπο δίνουν στήριξη στην κυβέρνηση, όπως της έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα με τη στρατηγική που έχουν υιοθετήσει.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ