Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ
  • Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - Οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 2/11 η Κομματική Οργάνωση Ε' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Ε΄ Κοινοτικού Διαμερίσματος Πειραιά (οδός Καλλέργη 142 - 1ος όροφος). Θα μιλήσει η Δ. Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
  • Σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 2/11, στις 6 μ.μ., η ΚΟ Αμφιάλης του ΚΚΕ. Η σύσκεψη θα γίνει στο Γ' ΚΑΠΗ Κερατσινίου (Διον. Αρεοπαγίτου 16 και Τσαλδάρη). Θα μιλήσει ο Ν. Μαυροκέφαλος, γραμματέας της ΝΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
  • Αύριο Πέμπτη 3/11, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Αύριο Πέμπτη 03/11, στις 10 π.μ., σε συγκέντρωση εργαζομένων στο υπουργείο Υγείας (οδός Αριστοτέλους) θα μιλήσει ο Χρ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ.
  • Συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνουν στο Ηράκλειο της Κρήτης από κοινού η ΚΟΒ ΑΕΙ - ΤΕΙ και η ΤΟ Οργάνωση ΑΕΙ της ΚΝΕ την Πέμπτη 3/11, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα 1 του φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις Βούτες με ομιλητή τον Σ. Βασιλειάδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κόμματος.
  • Την Κυριακή 6/11, στις 11.30 π.μ., στο Δημαρχείο Πεύκης (αίθουσα Μ. Αναγνωστάκη) η ΚΟΒ Πεύκης της ΝΟ Βόρειου Τομέα διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα: «Η προοπτική του λαϊκού κινήματος και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο γραμματέας της ΝΟ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής, Π. Παπαγεωργόπουλος.
  • Συζήτηση με εργαζόμενους στην Πρόνοια και την ειδική αγωγή διοργανώνει η ΚΟΒ Πρόνοιας του ΚΚΕ την Κυριακή, 6/11, στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΚΟ Αθήνας (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, Ομόνοια, 6ος όροφος).
  • Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ, διοργανώνουν η ΝΕ Κεντρικού και Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ και το Παράρτημα Τούμπας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, την Κυριακή 6/11, στις 10.30 το πρωί στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.
  • Κομματική συγκέντρωση διοργανώνει η ΚΟ Μαλεβιζίου του ΚΚΕ την Τετάρτη 9/11, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Γάζι με ομιλητή τον Στ. Ορφανό, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ