Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Με... περίπατο το 2 στα 2

O ΠAO διέλυσε την αδύναμη ΚΚ Ζάγκρεμπ με 81 - 62 μέσα στην Κροατία

Μπροστάρης στην χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στο Ζάγκρεμπ ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Icon

Μπροστάρης στην χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού στο Ζάγκρεμπ ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης
Πραγματοποιώντας... υγιεινό περίπατο, ο Παναθηναϊκός διέλυσε την αδύναμη και κάκιστη ΚΚ Ζάγκρεμπ με 81- 62 μέσα στην Κροατία και έκανε «ξεκούραστα» το 2Χ2 για τον Β' όμιλο της Ευρωλίγκα μετά την νίκη στην πρεμιέρα επί της Μάλαγα.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τις βάσεις της νίκης από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με κύριο όπλο για αυτό το γεγονός ότι κατάφερε να βάλει την μπάλα στην ρακέτα όπως είχε ζητήσει και ο Ομπράντοβιτς αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας υπερτερούσαν των γηπεδούχων σε αυτό τον τομέα... Παράλληλα όποτε υπήρχε η ευκαιρία, ο Παναθηναϊκός έτρεχε στο ανοιχτό γήπεδο και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε αρκετούς αιφνιδιασμούς, με τον εξαιρετικό Καλάθη (8π. στο α' δεκάλεπτο) να κάνει... άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα. Επίσης η ιδανική άμυνα πάνω στα ατού της ΚΚ Ζάγκρεμπ «βραχυκύκλωσε» εντελώς την επίθεση των γηπεδούχων. Από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τους νικητές ήταν ο Διαμαντίδης που πέρα από τον οργανωτικό του ρόλο αποσυντόνισε με την άμυνά του και ένα βασικό ατού των αντιπάλων όπως είναι ο Σάρις αλλά και ο Καλάθης που παρότι αυτή τη φορά δεν έδωσε καμία ασίστ, σκόραρε 12 πόντους και «κατέβασε» έξι ριμπάουντ. Τα δεκάλεπτα: 14-24, 22-45, 33-61, 62-81.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για... νέο ξεκίνημα

Να ρεφάρει το αποτυχημένο ξεκίνημα όταν και ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Μπιλμπάο στην Ισπανία, θα προσπαθήσει σήμερα ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε για την 2η αγωνιστική του ομίλου του (21.45 ΝΕΤ). Με δεδομένο μάλιστα και το γεγονός ότι όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν στραβοπατήματα εντός έδρας μπορούν να δημιουργήσουν αρκετούς μπελάδες στην συνέχεια για τους «ερυθρόλευκους», η νίκη αποτελεί μονόδρομο σήμερα. Ο τεχνικός της ομάδας Ντούσαν Ιβκοβιτς μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι αφού επισήμανε ακόμα μια φορά το γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου αναφέρθηκε στην σημερινή αντίπαλο χαρακτηρίζοντάς την δυνατή ομάδα που θέλει προσοχή. «Η Φενέρ έμεινε με την ίδια φιλοσοφία, τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο σκελετό. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι όπως και αυτά που δίναμε πέρσι. Δεν χρειάζεται να κάνω περαιτέρω ανάλυση. Η Φενέρ είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Ξέρει να παίζει μπάσκετ σε όλο το γήπεδο», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ