Τρίτη 25 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα μαζεύουν όπως όπως οι «Δεν πληρώνω»

Να τα μαζέψει άρον άρον επιχειρεί το αυτοαποκαλούμενο «Δεν πληρώνω», μετά την αποκάλυψη της «ομπρέλας» που παρείχε στους παρακρατικούς να επιτεθούν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, αλλά και την υπεράσπισή τους μετά τη δολοφονική επίθεση. Σε ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να απαντήσει σε δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» του Σαββάτου, αρνείται κάθε σχέση με τους προβοκάτορες, τους οποίους όψιμα αποκηρύσσει και καταγγέλλει το ΚΚΕ για «ενδοκινηματικό εμφύλιο» επειδή τους αποκαλύπτει.

Πρόκειται για τις ίδιες ομάδες, οι οποίες, στην προηγούμενη ανακοίνωση που εξέδωσαν για τα γεγονότα της Πέμπτης, το μόνο που βρήκαν να καταλογίσουν στους εντεταλμένους δολοφόνους, ήταν ότι «αξιολόγησαν το συμβολισμό της σύγκρουσης με τα ΜΑΤ στην Βουλή ως πιο σημαντικό από την ανθρώπινη ζωή των πολιτικών αντιπάλων μεν, εργαζομένων δε, που τους έφραζαν το δρόμο»!

Εδιναν μ' αυτόν τον τρόπο άλλοθι στην παρακρατική επίθεση, ξερνώντας ταυτόχρονα μίσος για το ΠΑΜΕ, το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, «με πρόφαση την περιφρούρηση της διαδήλωσής "του", παρέταξε ομάδες ροπαλοφόρων απέναντι σε χιλιάδες διαδηλωτές και, στην πραγματικότητα, περιφρούρησε το Κοινοβούλιο, από το ξέσπασμα της οργής των εργαζομένων που στόχευαν να παρεμποδίσουν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και να ρίξουν την κυβέρνηση».

Στη νέα ανακοίνωση, ισχυρίζονται ακόμα ότι «το δικό μας μπλοκ βρισκόταν πολύ μακριά (Οθωνος και Αμαλίας) από τον τόπο των επεισοδίων (Βασ. Γεωργίου)». Οι φωτογραφίες, όμως, που δημοσίευσε τις προηγούμενες μέρες ο «Ρ», αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της αλήθειας και αποκαλύπτουν το ρόλο του Δούρειου Ιππου που έπαιξε το συγκεκριμένο μπλοκ για να ξεκινήσει η επίθεση των παρακρατικών στο ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ