Σάββατο 15 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
Τυχοδιωκτισμός και εκφυλισμός

Η Νομική της Αθήνας είναι ένας από τους φοιτητικούς συλλόγους όπου πέντε μήνες μετά τις εκλογές δεν έχουν οριστεί τα ονόματα των φοιτητών που εκλέχτηκαν και συμμετέχουν στο ΔΣ! Αυτή την εκφυλιστική κατάσταση, να γίνονται εκλογές αλλά να μην υπάρχουν εκλεγμένοι (!) στους φοιτητικούς συλλόγους που να λογοδοτούν και αναλαμβάνουν το ρόλο και τις ευθύνες τους, αλλά να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των φοιτητών οι παρατάξεις, την έχουν καταγγείλει επανειλημμένα οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών. Ετσι και στη Νομική, μετά από πίεση των εκλεγμένων με την «Πανσπουδαστική ΚΣ» τελικά εδέησε το ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου να μαζευτεί τις προηγούμενες μέρες για να... συγκροτηθεί στην ουσία και να οριστούν οι φοιτητές - μέλη του.

Με τον ονομαστικό ορισμό αντιπροσώπων συμφώνησαν οι παρατάξεις ΔΑΠ, ΠΑΣΠ και ΑΡΕΝ (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά τα ΕΑΑΚ είχαν αντίρρηση. Εσκισαν τα χαρτιά που κατέγραφαν τους ορισμένους αντιπροσώπους και ένα μέλος της ΕΑΑΚ έφτασε στο σημείο να φάει (!!) ένα χαρτί όπου καταγράφονταν τα μέλη του ΔΣ!!!

Για την ιστορία, απλά να θυμίσουμε ότι η ίδια παράταξη, η ΕΑΑΚ, που στη Νομική διαφωνεί με τη συγκρότηση του ΔΣ, πριν λίγες μέρες στο Πανεπιστήμιο Πάτρας συμμετείχε κανονικότατα μαζί με τη ΔΑΠ, την ΠΑΣΠ και την ΑΡΕΝ σε ένα «κομπρεμί» εκτός συλλογικών οργάνων των φοιτητών, σε μια «διαπαραταξιακή» μάζωξη των μεγαλοστελεχών των παρατάξεων, όπου μοίρασαν μεταξύ τους τις έδρες που δικαιούνται οι φοιτητικοί σύλλογοι στη Σύγκλητο και εκ των υστέρων πήγαν στα ΔΣ να επιβάλλουν όλοι μαζί τη συμφωνία τους και να αποκλείσουν τους εκλεγμένους με τα ψηφοδέλτια της «Πανσπουδαστικής»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ