Παρασκευή 14 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΣΕΒΕ
Απέτρεψε πλειστηριασμό στην Πάτρα

Η άμεση και δυναμική κινητοποίηση δυνάμεων της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) στην Πάτρα είχε σαν αποτέλεσμα να αποτραπεί ο πλειστηριασμός του σπιτιού ενός επαγγελματία, έναντι χρέους 4.500 ευρώ...

«Συνεχίζουμε τον αγώνα, όλοι στην απεργία στις 19 του Οκτώβρη», τονίζει η ΠΑΣΕΒΕ στην ανακοίνωσή της, με την οποία περιγράφει την παρέμβασή της: «Μετά από την κινητοποίηση και τη δυναμική παρέμβαση των δυνάμεων της ΠΑΣΕΒΕ στην Πάτρα, αποτράπηκε η διεξαγωγή πλειστηριασμού συναδέλφου επαγγελματία, που για χρέος 4.500 ευρώ ήθελαν να βγάλουν στο σφυρί το σπίτι του.

Με την παρέμβασή μας αυτή θέλαμε να δείξουμε ότι χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι που αντιμετωπίζουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα (χρέη, εφορία, ΟΑΕΕ κλπ), εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της πολιτικής της κυβέρνησης, ένα στήριγμα μπορούν να έχουν: Μόνο το οργανωμένο αγωνιστικό αντιμονοπωλιακό κίνημα, την ΠΑΣΕΒΕ.

Μόνο με την οργάνωση και τη συσπείρωση μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε, να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στη δουλειά.

Μόνο με τον ενωμένο αγώνα μπορούμε να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική που μας εξοντώνει».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ