Παρασκευή 7 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ: «Η κυβέρνηση έχει χάσει την αξιοπιστία της μια και δεσμεύεται συνεχώς για μέτρα τα οποία δεν προωθεί, η αξιωματική αντιπολίτευση φαντασιώνεται επαναδιαπραγματεύσεις που οι δανειστές μας απορρίπτουν, η παραδοσιακή Αριστερά επιδίδεται σε πρακτικές και μεθοδεύσεις που υπονομεύουν την οικονομία (...) Εκείνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αποδεχθούμε όλοι (...) τις υποχρεώσεις μας» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

ΨΑΧΝΟΥΝ ΗΓΕΤΗ: «Ο κ. Παπανδρέου απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων (...) Εάν ο κ. Παπανδρέου (...) είχε πείσει τους υπουργούς, τους βουλευτές και την ελληνική κοινωνία για την αναγκαιότητα (...) των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων (...) η εικόνα θα ήταν διαφορετική (...) Δυστυχώς, ο κ. Παπανδρέου (...) και εκεί που τόλμησε, καθυστέρησε» (από άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟ: ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ! «Πάνω στα ερείπια της ελληνικής οικονομίας, που δημιουργήθηκαν με την κρίση του υπερκαταναλωτικού (...) και πολλαπλασιάστηκαν με το Μνημόνιο, οι πιστωτές (...) επιχειρούν το τελειωτικό χτύπημα, την επιλεκτική χρεωκοπία» (από το κύριο άρθρο στην ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ