Πέμπτη 6 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑΟΥΣΑ
Επέστρεψαν το χαράτσι του νοσοκομείου

Χαράτσι είσπραξης νοσηλίων που στάλθηκε σε ανασφάλιστο αυτοαπασχολούμενο, επέστρεψαν χτες στο Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας, με δυναμική και μαζική παρέμβαση, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και στελέχη σωματείων.

Ο Βασίλης Ζιώτας, δούλευε επί 20 χρόνια ως κλωστοϋφαντουργός. Τα τελευταία 7 χρόνια δουλεύει ως αυτοαπασχολούμενος υδραυλικός. Εξαιτίας της άσχημης οικονομικής κατάστασης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν μπόρεσε να καταβάλει τις εισφορές του στο ΤΕΒΕ και έμεινε ανασφάλιστος. Πριν λίγους μήνες υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από παρέμβαση του ΕΚ Νάουσας. Προχθές, τους ήρθε ειδοποιητήριο από το νοσοκομείο προκειμένου να προσέλθει στα ταμεία του και να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας του. Στο ειδοποιητήριο δεν αναγράφεται το ποσό.

Μπροστά σ' αυτή την εξέλιξη, οργανωμένα, το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και τα στελέχη των σωματείων μελών του πήγαν στο διοικητή του νοσοκομείου και του επέστρεψαν το χαράτσι. Δήλωσαν ότι δε θα επιτρέψουν να μείνει αγιάτρευτος, χωρίς δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ούτε ένας ανασφάλιστος και άνεργος. Οργανωμένα και συλλογικά θα αντιμετωπίζουν κάθε τέτοια περίπτωση και τις συνέπειες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ