Τρίτη 4 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οργανωμένη δράση ενάντια στη χαρατσοεπιδρομή

Kάλεσμα στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να αντιδράσουν μαζικά και οργανωμένα στη χαρατσοεπιδρομή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της τρόικας απηύθυναν σε συνέντευξη Τύπου, χτες, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Ανοιξη».

«Δεν πληρώνουμε χαράτσια, δεν πληρώνουμε την κρίση τους, να πληρώσει η πλουτοκρατία», τόνισε ο Απ. Θωμόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος τόνισε ότι το επόμενο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού της μικρομεσαίας αγροτιάς είναι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, τη μέρα της πανεργατικής απεργίας στις 19 Οκτώβρη. Για την καλύτερη προετοιμασία ενόψει της απεργίας ανακοίνωσε την οργάνωση τεσσάρων αγροτικών συγκεντρώσεων στο νομό, που θα γίνουν, στο Βαλτινό τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη, στον Παλαιόπυργο την Παρασκευή 14 Οκτώβρη, στη Φαρκαδόνα το Σάββατο 15 Οκτώβρη και στο Μεγαλοχώρι τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη.

Καταλήγοντας ο Απ. Θωμόπουλος υπογράμμισε: «Στην αντιλαϊκή πολιτική, στις απειλές και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης απαντάμε αποφασιστικά και οργανωμένα με ανυπακοή σε κάθε αντιλαϊκή επιλογή, με απειθαρχία και ρήξη στην πολιτική που στηρίζει την πλουτοκρατία, τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες και τους μεγαλεμπόρους. Τα χρέη είναι του κεφαλαίου και δεν αφορούν την αγροτιά. Να αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να μην εφαρμοστούν στην πράξη οι αποφάσεις τους. Να διεκδικήσουμε ανάπτυξη για το λαό και όχι για την πλουτοκρατία και το κεφάλαιο».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org