Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΔΑΣ - ΟΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Κάλεσμα στους εργαζόμενους για την απεργία

Να πάρουν, μαζικά και μαχητικά, μέρος στη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην «Πινακοθήκη», καθώς και στην απεργία στις 5 Οκτώβρη, όπως και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, καλεί τους εργαζόμενους στους δήμους και το νομό, η ΔΑΣ - ΟΤΑ Ν. Λάρισας.

Με ανακοίνωση η παράταξη καλεί: «Να οργανώσουμε την πάλη μας με το ταξικό κίνημα όπως έχουμε αποφασίσει κατ' επανάληψη στις Γενικές Συνελεύσεις. Να απομονώσουμε τους κυβερνητικούς, εργοδοτικούς συνδικαλιστές και τους αριστερούτσικους κολαούζους (παράταξη του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ), που θέλουν να μας σύρουν στη μοιρολατρία και το συμβιβασμό. Να περάσουμε στην αντεπίθεση, να μην πληρώσουν ούτε ευρώ οι εργαζόμενοι, αλλά η πλουτοκρατία. Δική της είναι η κρίση, δικό της είναι και το χρέος. Μαζί με όλους τους εργαζόμενους να ανατρέψουμε την αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - τρόικας και να παλέψουμε για μια άλλη πολιτική υπέρ των εργαζομένων, όπου ο πλούτος που παράγεται θα τον καρπώνονται αυτοί που τον παράγουν».

H ΔΑΣ καταγγέλλει τις αντικαταστατικές ενέργειες που ακολούθησαν για ακόμη μια φορά για τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ΠΑΣΚΕ - «Ανεξάρτητη Κίνηση» ΔΑΚΕ - ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ «Ενωτική Πρωτοβουλία», που πλέον λειτουργούν σαν μία ενιαία παράταξη - μια διαδικασία που εγκαινίασαν εδώ και αρκετό καιρό σε μια περίοδο που κυβέρνηση - κεφάλαιο - ΕΕ και τρόικα τσακίζουν τους εργαζόμενους - και επισημαίνει: «Η ΔΑΣ - ΟΤΑ Ν. Λάρισας είναι πρώτη δύναμη με πάνω από το 45% των ψήφων στο σύλλογό μας, που κάποιοι συνειδητά και με θράσος το αγνοούν. Εχοντας σαν πρώτο μέλημα τη συμμετοχή των εργαζομένων στο μαζικό κίνημα και όχι καρέκλες και αξιώματα, καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στη Γενική Συνέλευση, για να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για την οργάνωση της πάλης το επόμενο διάστημα».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org