Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνιστικός αναβρασμός

Πλούσιες δραστηριότητες και κινητοποιήσεις ενάντια στα χαράτσια προγραμματίζονται σε όλη τη χώρα. Αναλυτικά:

Τετάρτη, 28 Σεπτέμβρη

Στο Ηράκλειο, 11 π.μ. έξω από την Α' ΔΟΥ Ηρακλείου. Στα Χανιά, 10 π.μ., έξω από την Εφορία Χανίων. Στο Τυμπάκι (Ηρακλείου Κρήτης), στην κεντρική πλατεία, σύσκεψη ΠΑΜΕ και ΠΑΣΥ, στις 7 μ.μ. Στο Ρέθυμνο, 10 π.μ., στην Εφορία. Στην Καβάλα, 10 π.μ., στην Εφορία. Στην Αλεξανδρούπολη, 10.30 π.μ., στην Εφορία. Στη Δράμα, 10 π.μ., στην Εφορία. Στην Ξάνθη, 12 μ., στην Εφορία. Στην Πέλλα, 11 π.μ., στις Εφορίες Σκύδρας και Γιαννιτσών. Στην Πτολεμαΐδα, 7 π.μ., στην Εφορία. Στη Βέροια, 1 μ.μ., στην Εφορία. Στη Φλώρινα, 9 π.μ., στην Εφορία. Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης διοργανώνει συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Στη Ζάκυνθο, 10 π.μ. στην Εφορία και 1 μ.μ. στο δημαρχείο. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 του μήνα 10 π.μ. στην Εφορία. Στην Κάρυστο, σύσκεψη, 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Στην Αταλάντη, 10 π.μ., στην Εφορία. Στη Λιβαδειά, 10 π.μ., στην Εφορία. Στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο «Μεταξουργείο».

Πέμπτη, 29 Σεπτέμβρη

Στα Γιάννενα, στις 10 π.μ., κινητοποίηση στην Εφορία. Στην Αρτα, στις 10.30 π.μ., στην Εφορία. Στην Κέρκυρα, στις 9 π.μ., στην Εφορία. Στην Πρέβεζα, στις 7.30 π.μ., στην Εφορία. Στο Αγρίνιο, στις 12 το μεσημέρι, στην Εφορία. Στις Σέρρες, στις 10 π.μ., επιστρέφουν τα χαράτσια και κινητοποίηση στην Εφορία.

Παρασκευή, 30 Σεπτέμβρη

Στην Κομοτηνή, στις 9 π.μ., συγκέντρωση στην Εφορία. Στην Καβάλα, στις 10 π.μ., στις δύο Εφορίες, επιστροφή χαρατσιών. Στο Κιλκίς, στις 11 π.μ., συγκέντρωση στην Εφορία. Στη Σητεία, στις 9 π.μ., έξω από την Εφορία. Στην Ιστιαία, συγκέντρωση και πορεία στην Εφορία. Στη Χαλκίδα, στις 9.30 π.μ., συγκέντρωση στον κεντρικό εμπορικό δρόμο. Στη Θήβα, στις 10.30 π.μ., συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και πορεία στην Εφορία.

  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Κινητοποιήσεις ενάντια στα χαράτσια πραγματοποιούνται σήμερα, αύριο και μεθαύριο Παρασκευή, στις εφορίες σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ