Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Οργανώνουν δράση ενάντια στα χαράτσια

«Δεν έχουμε - δεν θέλουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια. Το χρέος δεν είναι των εργαζομένων, αλλά των τραπεζών και της πλουτοκρατίας».

Με αυτό το σύνθημα, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πετρούπολης μαζί με το Σωματείο τους, τη διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης και μαζικούς φορείς της περιοχής, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχτές το πρωί έξω από το τοπικό κατάστημα της εφορίας. Εκεί οργανωμένα επέστρεψαν χαράτσια της έκτακτης εισφοράς, στην διευθύντρια του υποκαταστήματος, αρνούμενοι να πληρώσουν το φορομπηχτικό μέτρο της κυβέρνησης που ληστεύει ξανά το λαϊκό εισόδημα.

Η κινητοποίηση συνεχίστηκε με πορεία που έγινε στον κεντρικό δρόμο της πόλης, καλώντας το λαό της περιοχής να πρωτοστατήσει στην οργάνωση της πάλης, στους χώρους δουλειάς, στις εργατογειτονιές της περιοχής δημιουργώντας λαϊκές επιτροπές και οργανωμένα μέσα από αυτούς τους χώρους να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα χαράτσια.

Στα πλαίσια αυτά επόμενο βήμα οργάνωσης της δράσης και του αγώνα που έχει αποφασιστεί είναι η σύσκεψη που διοργανώνει η διοίκηση του Δήμου μαζί με το Σωματείο εργαζομένων και φορείς της περιοχής την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθν. Αντίστασης 61), στην οποία έχει καλεστεί όλος ο λαός της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ