Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μήνυμα αισιοδοξίας για τους αγώνες που έρχονται η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ με αφορμή την κορύφωση των εκδηλώσεων του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Μήνυμα αισιοδοξίας για τους αγώνες που έρχονται, χαρακτηρίζει η ΚΝΕ τη συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της Οργάνωσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" σε όλη την Ελλάδα με τη μαζικότερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων. Οι νέοι και οι νέες, οι εργατοϋπάλληλοι, ο λαϊκός κόσμος που βασανίζεται και συμμετείχε στις εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα αποτελεί μήνυμα ελπίδας. Είναι παρακαταθήκη για την απαραίτητη συγκέντρωση δυνάμεων και την αντεπίθεση για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Στο 37οΦεστιβάλ, με αποκορύφωμα τις κεντρικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, σε συνθήκες πρωτοφανούς επίθεσης κατά των λαϊκών στρωμάτων, συναντήθηκαν σε μια λαοθάλασσα, η λαϊκή αγανάκτηση και οργή, με το κάλεσμα του ΚΚΕ για το δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας, της οργάνωσης και πάλης για το δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί το λαό και όχι τα μονοπώλια, το Σοσιαλισμό.

Αποτελεί μία ακόμα ένδειξη ανόδου του κύρους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Φανερώνει ότι η πολιτική διέξοδος που προτείνει το ΚΚΕ, για αποδέσμευση από την ΕΕ με Λαϊκή Εξουσία που θα διαγράψει το χρέος, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος μέσα στο λαό.

Στιγμιότυπα από το φετινό Φεστιβάλ στην Αθήνα
Στιγμιότυπα από το φετινό Φεστιβάλ στην Αθήνα
Μυριόστομο αντήχησε το σύνθημα: "Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος, ο σοσιαλισμός".

Η μεγάλη συμμετοχή στις εκδηλώσεις γεμίζει τους κομμουνιστές με αισιοδοξία και νέες ευθύνες, ανεβάζει τις απαιτήσεις. Οι νέοι κομμουνιστές, τα μέλη και στελέχη της ΚΝΕ συνεχίζουμε με σταθερότητα και επαναστατική ορμή. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στους τόπους δουλειάς, στη γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές για να μην περάσει κανένας εκβιασμός, για την οργανωμένη άρνηση πληρωμών, την απόκρουση των αντιλαϊκών μέτρων και την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ