Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Παμπειραϊκό συλλαλητήριο στις 5 Οκτώβρη

Με πολύμορφες αγωνιστικές δραστηριότητες, η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ, ταξικά συνδικάτα και μαζικοί φορείς της περιφέρειας του Πειραιά εκπέμπουν το μήνυμα της λαϊκής οργάνωσης και δράσης, του αγωνιστικού ξεσηκωμού ενάντια στη νέα φοροεπέλαση και συνολικά στη βάρβαρη ταξική αντιλαϊκή πολιτική. Παράλληλα με το κάλεσμα, που απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους του Πειραιά να συμμετέχουν μαζικά στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, προχωρούν στην προετοιμασία παμπειραϊκού συλλαλητηρίου στις 5 Οκτώβρη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κοραή.

Επιπλέον, διοργανώνονται και οι εξής παρεμβάσεις:

Την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη στις 7.45 το πρωί θα γίνει παράσταση στον ΟΑΕΔ από την Επιτροπή Ανέργων Νίκαιας. Την ίδια μέρα, στις 7 το απόγευμα, η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος, την οποία έχουν συγκροτήσει τα ταξικά Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Περάματος, η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά και γύρω Δήμων και ο Σύλλογος «Εστία της Γυναίκας» (μέλος της ΟΓΕ), διοργανώνει σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Κεντρικό σύνθημα του καλέσματος που απευθύνει η Επιτροπή στο λαό του Περάματος είναι: «Φτάνει πια δεν πάει άλλο. Αδυνατούμε και αρνούμαστε οργανωμένα να πληρώσουμε άλλα χαράτσια».

Επίσης, την ίδια μέρα (Πέμπτη 22 του μήνα) ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού καλεί τους μαζικούς φορείς της πόλης σε σύσκεψη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Πλειάδες.

Την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη, η αγωνιστική παράταξη ΕΣΑΚ Οδηγών διοργανώνει σύσκεψη στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα συνελεύσεων της ΠΕΜΕΝ.

Στις 29 Σεπτέμβρη το πρωί τα Σωματεία της Ζώνης, η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος και άλλοι φορείς διοργανώνουν κινητοποίηση στην Ε' ΔΟΥ Πειραιά. Ταυτόχρονα, από τα Σωματεία της Ζώνης και την Επιτροπή Ανέργων Νίκαιας θα γίνει κινητοποίηση στη ΔΟΥ Νίκαιας.

Στις 30 Σεπτέμβρη Σωματεία και μαζικοί φορείς του Κορυδαλλού διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ