Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... με τα χαράτσια

Α, το σύστημα είναι αναλογικό, θα πει κάποιος αφελής, βλέποντας τη διαφορά ανάμεσα στην επιβάρυνση των φτηνών και των ακριβών περιοχών. Η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι σκέφτεται και στηρίζει τα οικονομικά ασθενέστερα στρώματα και βάζει χέρι στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, θα κράξουν οι απολογητές της βάρβαρης πολιτικής, που οδηγεί σε πτώχευση το λαό.

Μόνο που και οι μεν και οι δε, δεν πήραν υπόψη τους την ...τρέχουσα απατεωνιά των κυβερνώντων. Ποια είναι αυτή; Πρώτον, ότι δεν υπάρχουν τιμές ζώνης με 10.000 ευρώ και άρα κανείς δε θα πληρώσει 10 ευρώ ανά τετραγωνικό. Δεύτερον, ότι δεν υπάρχουν τιμές ζώνης ούτε 9, αλλά ούτε 8 χιλιάδων ευρώ, εκτός από καμιά δεκαριά πολυκατοικίες στην Ηρώδου του Αττικού. Τρίτον, ότι και περιοχές με τιμές ζώνης μέχρι τα 500 ευρώ, ψάχνεις με το φακό να τις βρεις σε ολόκληρη τη χώρα. Και αφού ψάξεις, διαπιστώνεις ότι είναι μερικά σπίτια στην Κεραμωτή, ακόμα τόσα στα Κουφάλια και το Σιδηρόκαστρο, κάτι λίγα στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα και μερικές εκατοντάδες στα ...Σελίνια της Σαλαμίνας.

Με δυο λόγια, κανείς πλούσιος δε θα πληρώσει όσα λέει η κυβέρνηση, ενώ και οι φτωχοί που θα καταφέρουν να πληρώσουν τη μικρή ταρίφα είναι ελάχιστοι...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ