Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Αναζωπύρωση στις κόντρες συμφερόντων

Oι κόντρες συμφερόντων, τα επιχειρηματικά παιχνίδια και οι μάχες εξουσίας με σκοπό τον έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν να έχουν νέα επεισόδια. Χτες ήταν η σειρά της πλευράς του Ανδρέα Βγενόπουλου να περάσει στην αντεπίθεση και να δώσει τις δικές του απαντήσεις στα όσα του είχε καταλογίσει η πλευρά Βαρδινογιάννη πριν μια βδομάδα, όταν και ανακοινώθηκε η αποχώρηση της οικογένειας από τα κοινά της εταιρίας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οπως είπε χαρακτηριστικά, «διέλυσε την πολυμετοχικότητα και το ρόστερ και χρέωσε με 10,5 εκατομμύρια ευρώ την ΠΑΕ για τις μακέτες του Βοτανικού». Ζήτησε συσπείρωση (αφού τόνισε ότι δεν μπορεί να αναλάβει μόνος του πλέον) και πρότεινε τις δικές του λύσεις για μία νέας μορφής πολυμετοχικότητα, χωρίς τον Τζίγκερ καθώς και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ». Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φιλέτο για τα επιχειρηματικά συμφέροντα και το κέρδος τους όπως είναι το θέμα του γηπέδου. Οπως επισήμανε για την υπόθεση της ανέγερσης γηπέδου στο Βοτανικό, θα «πρέπει να μπει εισαγγελέας» για τις εκτάσεις που δόθηκαν στη γύρω περιοχή του Βοτανικού. και αντιπρότεινε μάλιστα τη μεταφορά του Παναθηναϊκού, ποδοσφαιρικού και ερασιτέχνη, στο ΟΑΚΑ με την προϋπόθεση ότι η πολιτεία θα παραχωρήσει την έκταση που υπάρχει για εκμετάλλευση (κατασκευή γηπέδου 40-45 χιλ. θέσεων).

Η απάντηση... Τζίγκερ

Στην απάντησή του στα όσα ειπώθηκαν από τον Ανδρέα Βγενόπουλο ο Γ.Βαρδινογιάννης έκανε λόγο για «δίωρη εκτόξευση λάσπης» και δεσμεύτηκε ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ τόνισε ότι αποδέχεται τους όρους τέθηκαν (από τον Α. Βγενόπουλο) για ξεκαθάρισμα στην υπόθεση της ΓΗΠΕΛ, διάλυση του συμφωνητικού που υπάρχει μεταξύ των νυν μετόχων και σταδιακό μηδενισμό των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ