Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ξεχώρισαν ΠΑΟ, Ατρόμητος

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού με τα Γιάννενα (3-1). Ο Αργεντίνος πέτυχε ένα γκολ, έδωσε μια ασίστ και είχε ένα δοκάρι. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε για δεύτερη φορά στην αγωνιστική και συμπλήρωσε 10 γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

Στ' άλλα ματς της 2ης αγωνιστικής ο Πανιώνιος πέτυχε σημαντική νίκη στο Αγρίνιο επί του νεοφώτιστου Παναιτωλικού με ένα γκολ του Κούτση (0-1). Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Εργοτέλης το Σάββατο επί του ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (2-1). Στα ματς της Κυριακής, ο Ατρόμητος πήρε σπουδαίο τρίποντο στο Χαριλάου με τέρμα του Μήτρογλου (0-1). Τέλος στην Τρίπολη ο Αστέρας και η Κέρκυρα έμειναν στο 0-0.

Στη βαθμολογία μετά από δύο αγώνες έχουμε: Παναθηναϊκός 6, Εργοτέλης 4, Πανιώνιος 4, Ατρόμητος 4, ΠΑΟΚ 3, ΟΦΗ 1, Αστέρας Τρίπολης 1, Αρης 1, Γιάννενα 1, Κέρκυρα 1, Ξάνθη 0, Παναιτωλικός 0, ΑΕΚ 0, Ολυμπιακός 0.

  • Τελικά με 11 μέρες καθυστέρηση θα κάνει «πρεμιέρα» η ΑΕΚ στην Super League. Χθες η διοργανώτρια όρισε το αναβληθέν (λόγω ΔΕΘ) παιχνίδι στην Ξάνθη (για την 2η αγωνιστική) να διεξαχθεί την Τετάρτη 21/9.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ