Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟ
Παραστάσεις διαμαρτυρίας στα δημαρχεία

Παραστάσεις διαμαρτυρίας στα Δημαρχεία Λάρισας και Βόλου πραγματοποίησαν χτες καθαρίστριες και καθαριστές δημοσίων σχολείων, στις δύο πόλεις, απαιτώντας να μη γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και διεκδικώντας το δικαίωμα στην πλήρη σταθερή εργασία, με πλήρη ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματα για όλους. Οι κινητοποιήσεις έγιναν ύστερα από κάλεσμα των Σωματείων τους, στους δύο νομούς και θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

Στο Βόλο, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Πανεπιστημίου και στη συνέχεια μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, που κατέληξε στο δημαρχείο. Εκεί εκπρόσωποί τους συναντήθηκαν με το δήμαρχο Βόλου, ο οποίος δήλωσε «αναρμόδιος»! Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε ο Απ. Νάνος, βουλευτής του ΚΚΕ, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του Κόμματος στο δίκαιο αγώνα τους.

Στη Λάρισα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης αρνήθηκε προκλητικά να συναντηθεί με εκπροσώπους του Σωματείου Καθαριστών - Καθαριστριών, προκειμένου να του δώσουν το υπόμνημα της κινητοποίησης και να του θέσουν τα αιτήματά τους και τους παρέπεμψε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ