Κυριακή 4 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Καραχάλιος Κώστας
Καραχάλιος Κώστας
φωτό

Στις 16.7.2011 έφυγε από κοντά μας ο δημοσιογράφος του «902» ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ. Μέχρι την τελευταία στιγμή παρέμεινε ακούραστος μαχητής, πιστός στα ιδανικά και τις αρχές του ΚΚΕ. Ετσι θα μείνει στη μνήμη των ανθρώπων που τον γνώρισαν, αφήνοντας κληρονομιά στα παιδιά του, την αγωνιστική στάση ζωής του.

Στην μνήμη του, η σύντροφός του στη ζωή και στους αγώνες, Παρασκευή Σπλαούρα, τα παιδιά του, Ιωάννα και Βασίλης Καραχάλιου, αντί μνημόσυνου, προσφέρουν στο σταθμό του Κόμματος, τον «902» που υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του, το ποσό των 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ του «902».

***

Σήμερα Κυριακή 4.9.2011 γίνεται στο Αγρίνιο το 40ήμερο μνημόσυνο του σ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ του Γρηγόρη, που «έφυγε» στις 29/7/2011.

Στην μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ ενίσχυση.

***

Κλείνουν σήμερα Κυριακή 4.9.2011, 40 μέρες από το θάνατο του σ. ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ, που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας και άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του και στο Κόμμα μας.

Στην μνήμη του, σύντροφοι και φίλοι της ΚΟΒ Ταξί της Αχτίδας ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής συγκέντρωσαν 300 ευρώ για το Κόμμα μας.

* Επίσης, στην μνήμη του σ. ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ, αγαπημένου αδερφού και θείου προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταξί Αχτίδας ΕΒΕ της ΚΟΒ Αττικής.

Η αδερφή του Κατίνα Κεφάλα

ο ανιψιός του, Στάθης Απέργης


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org