Κυριακή 28 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΦΩΤ.

Για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την απώλεια (28.8.2009) του σ. ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ, στελέχους του ΚΚΕ, η σύζυγός του, Αργυρώ, τα παιδιά του, Χαρίκλεια, Ελένη και Γεωργία, ο πατέρας του, Γιώργος, ο κουνιάδος του, Δημήτρης Κόζαρης, προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΝΕ Φωκίδας. Επίσης, η οικογένεια του ξαδέλφου του Γιάννη Κόζαρη, 50 ευρώ, μέσω ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ.

Η απώλειά σου, το κενό που άφησες υπήρξε μεγάλο για όλους μας, ιδιαίτερα για εμάς την οικογένειά σου, όμως οι παρακαταθήκες σου, οι συμβουλές σου, οι αγώνες σου ήταν αυτές που μας ατσάλωσαν ακόμα πιο πολύ και όλοι μαζί συνεχίζουμε, όπως σου είχαμε υποσχεθεί, τον ΑΓΩΝΑ σου που είναι και ΑΓΩΝΑΣ όλων των λαϊκών στρωμάτων, για να αυξηθεί η δύναμη και η επιρροή του Κόμματος που αγάπησες και υπηρέτησες σε όλη σου τη ζωή, του τιμημένου ΚΚΕ, όπως πάντα βροντοφώναζες, για να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Να είσαι ήσυχος και περήφανος που όλη σου η οικογένεια, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, βρίσκεται καθημερινά στο μετερίζι του αγώνα. Οι κόποι σου και οι θυσίες σου δεν πρόκειται να πάνε χαμένες, γιατί είχες φροντίσει εσύ γι' αυτό.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org