Κυριακή 14 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Στην πρώτη γραμμή για την επιτυχία της απεργίας

Στις 23 Αυγούστου όλοι στη συγκέντρωση των Συνδικάτων Αττικής - Πειραιά, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 π.μ.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης για την επιτυχία της απεργίας στις 23 Αυγούστου, ενάντια στην κατεδάφιση των Βαρέων και Ανθυγιεινών στον Επισιτισμό - Τουρισμό, βρίσκονται οι ταξικές δυνάμεις του κλάδου. Ηδη, έχουν πραγματοποιηθεί μια σειρά από περιοδείες σε χώρους εργασίας του κλάδου, ενώ υπάρχει σχεδιασμός και για τις επόμενες μέρες. Η απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών Συνδικάτων Αττικής - Πειραιά θα γίνει, στις 11 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με αυτόν τον τρόπο, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής στοχεύει να υπάρξει «από τα κάτω» ενιαίο μέτωπο ταξικής απάντησης που θα υπερασπίζεται τη ζωή των ίδιων των εργαζομένων του κλάδου. Αλλωστε, η επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση στα ΒΑΕ αγγίζει σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων του κλάδου, εξαιρώντας από τη λίστα επαγγέλματα όπως είναι οι σερβιτόροι, οι καμαριέρες, οι καθαρίστριες, λαντζέρηδες κ.λπ.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ταξικές δυνάμεις έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια σειρά από περιοδείες. Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες σε καταστήματα «Bowling» στον Πειραιά, σε τουριστικές επιχειρήσεις, καφετέριες και άλλα καταστήματα στην Ελευσίνα και την Αίγινα, στα «Village» στο Ρέντη, σε καφετέριες και μαγαζιά του Αιγάλεω. Χτες, οι περιοδείες συνεχίστηκαν σε ξενοδοχεία του Πειραιά. Τις επόμενες μέρες, μέχρι και την τελευταία μέρα πριν την απεργία του κλάδου, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω περιοδείες:

-- Την Τρίτη 16 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

-- Την Τετάρτη 17 Αυγούστου, στα ξενοδοχεία ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ και ROYAL OLYMPIC, καθώς επίσης στο εστιατόριο ΔΙΟΝΥΣΟΣ και στα καταστήματα της περιοχής του Θησείου.

-- Την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ και στα ξενοδοχεία και τα καταστήματα στο Σύνταγμα και την οδό Ερμού.

-- Την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στα ξενοδοχεία ΧΙΛΤΟΝ, ΚΑΡΑΒΕΛ, CROWN PLAZA, MELLIA, POLIS GRAND και ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

-- Το Σάββατο 20 Αυγούστου, στα ξενοδοχεία ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ, καθώς και στα καταστήματα στο Γκάζι.

-- Την Κυριακή 21 Αυγούστου, στα ξενοδοχεία στη Συγγρού, καθώς και στα καταστήματα στο Μοναστηράκι και την Πλάκα.

-- Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, στα ξενοδοχεία ΝΟΒΟΤΕΛ, ΠΛΑΖΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ και ΠΑΡΚ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org