Κυριακή 17 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σε διάφορες πόλεις

Συνεχίζεται η καλοκαιρινή δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ, σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με κεντρικό σύνθημα «Ο δικός σου δρόμος - για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό».

Το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένες οι εξής εκδηλώσεις:

Αύριο Δευτέρα
  • Στην Καλαμάτα, στο πάρκο Φυτείας, εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με τίτλο «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις», στις 9 μ.μ. Ομιλητές Κατσάς Αντώνης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, δικηγόρος, Τσουράπα Ιωάννα, υπεύθυνη της θεραπευτικής κοινότητας «Κύτταρο» του ΚΕΘΕΑ Καλαμάτας, κοινωνική λειτουργός - κοινωνιολόγος. Χαιρετισμός του Μίλτου Κουτίβα, μέλους του ΝΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.
Σάββατο 23 Ιούλη
  • Στο Λιτόχωρο Πιερίας, με θέμα «Ο δικός σου δρόμος, για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό».
  • Στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, με θέμα τον τουρισμό, τις διακοπές και τις θέσεις του ΚΚΕ.
Για τα νέα ζευγάρια

Εκδηλώσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα ζευγάρια διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα λειτουργούν παιδότοποι με δραστηριότητες όπως θεατρικό από παιδιά δημοτικού με θέμα τη μετανάστευση, ζωγραφική, κολάζ, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, κατασκευή κονκάρδων, καθώς επίσης και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» με παιδικά βιβλία. Οι εκδηλώσεις θα γίνονται 6-9 το απόγευμα.

Εκδηλώσεις θα γίνουν:

  • Στις 20 Ιούλη στα Ρουμάνικα της Νεάπολης.
  • Στις 21 Ιούλη στις εργατικές κατοικίες στο Φοίνικα.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ