Κυριακή 17 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες, συσκέψεις και εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Αύριο Δευτέρα 18 Ιούλη

  • Στις 5 μ.μ. στο Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού (Στοά Φέξη, Γλάδστωνος 3) οι Κομματικές και Κνίτικες Οργανώσεις στον κλάδο του Επισιτισμού - Τουρισμού, καλούν σε συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις, καπιταλιστική κρίση και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 7 μ.μ. στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5Β) οι Κομματικές και Κνίτικες Οργανώσεις Εμπορίου και Ιδιωτικών, καλούν σε συζήτηση με το ίδιο θέμα. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο καφενείο «Ο Νίκος» στην Καλογρέζα, απέναντι από το Παναιτώλιο, θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Περιοδεία στο Δασαρχείο και την Πυροσβεστική Μεγάρων, στις 7 μ.μ., με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, βουλευτή του Κόμματος.

Την Πέμπτη 21 Ιούλη

  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Καπιταλιστική οικονομική κρίση, οι επιπτώσεις στον κλάδο των κατασκευών και η Πολιτική Πρόταση του ΚΚΕ», διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βάσης Μηχανικών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΕ στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ