Κυριακή 17 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η κατάσταση στις δύο ομάδες
Ο Παναθηναϊκός

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «σημαντικά μειωμένος προϋπολογισμός», που αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα φτάνει τουλάχιστον στο 40% της περσινής σεζόν!

Ετσι πλέον οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο τι θα αποφασίσει ο Ομπράντοβιτς! Αν και επίσημα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για τις προθέσεις του Σέρβου τεχνικού, μια συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα άφηνε μια χαραμάδα αισιοδοξίας για παραμονή, αν και το τοπίο είναι θολό. Πάντως, οι συνέπειες έχουν αρχίσει, με τον Φώτση να αποχωρεί και τις πληροφορίες να θέλουν τον Σάτο να παίρνει σειρά για επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του, ενώ σε λεπτή ισορροπία παραμένει και η περίπτωση Τέπιτς (που θεωρούνται πολλά τα λεφτά που παίρνει). Ωστόσο, ακόμα και έτσι υπάρχουν αρκετά ...αγκάθια που αφορούν τα συμβόλαια του Διαμαντίδη, του Μπατίστ, του Ομπράντοβιτς και του Νίκολας.

Ο Ολυμπιακός

Ολα δείχνουν πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά την ομάδα τους, μέχρι να βρεθεί αγοραστής. Και εδώ η μείωση του μπάτζετ είναι δεδομένη. Οι αποχωρήσεις των Παπαλουκά, Μπορούση και Τεόντοστις, αλλά και αυτές των Χάλπεριν, Νεστόροβιτς διευκόλυναν την κατάσταση για τους διοικούντες όσον αφορά τη μείωση των εξόδων. Την ίδια ώρα τα σενάρια για το πού κινούνται μεταγραφικά οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ότι ο πήχης οικονομικά παραμένει χαμηλά. Η περίπτωση του Σπανούλη μοιάζει να είναι διαφορετική, αφού αν και ακριβός, πρόθεση των διοικούντων είναι εάν επιτευχθεί η μείωση των εξόδων στα επιθυμητά αποτελέσματα ο παίκτης ίσως να μείνει απείραχτος οικονομικά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ