Τρίτη 5 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Πλατιά συζήτηση με τους εργάτες παντού

Συζητάμε εργαζόμενο τον εργαζόμενο σε όλους τους χώρους δουλειάς, στις συνοικίες, στα Διοικητικά Συμβούλια, στις Γενικές Συνελεύσεις των σωματείων, για τα συμπεράσματα από τους αγώνες και τη συνέχεια

  • Οργάνωση στους τόπους δουλειάς. Κανένας εργαζόμενος έξω από το σωματείο. Ολοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι στον τόπο δουλειάς και στον κλάδο. Συνδικάτα και διοικήσεις δοκιμασμένες και όχι συμβιβασμένες και υποταγμένες στις κυβερνήσεις και στην εργοδοσία. Συμμαχία εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών, νεολαίας. Ολοι μαζί! Εδώ βρίσκεται η δύναμη!
  • Σύγκρουση με τους τραπεζίτες, τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους μεγαλεμπόρους, την ΕΕ και τα κόμματά της, μ' όλους αυτούς που κλέβουν τη ζωή από εμάς και τα παιδιά μας. Κίνημα ταξικό, οργανωμένο, πειθαρχημένο, αποφασισμένο να φτάσει μέχρι το τέλος, μέχρι να έρθει ο λαός στην εξουσία. Αυτό είναι το μήνυμα της 48ωρης απεργίας. Αγώνας τώρα, για να μην εφαρμοστούν στην πράξη τα βάρβαρα μέτρα. Αγώνας που να φτάνει μέχρι την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

ΣΕΛ.  8  -  9

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ