Παρασκευή 1 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Για δεύτερη χρονιά θα φιλοξενηθεί στο «Πάρκο Τρίτση»

Από τις 15 έως τις 17 Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις κορύφωσης του Φεστιβάλ στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Οι εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχουν αρχίσει με μεγάλη επιτυχία το καλοκαιρινό τους ταξίδι και, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα κορυφωθούν στις 15, 16 και 17 Σεπτέμβρη, στο «Πάρκο Τρίτση» στο Ιλιον.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 37ουΦεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή" σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα: Ο δικός σου δρόμος - Για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σεπτέμβρη σε πολλές πόλεις της χώρας και στην Αθήνα με το κεντρικό Φεστιβάλ.

Οι κεντρικές εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Δυτική Αθήνα, εκεί που χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης και των παιδιών της, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Τις εκδηλώσεις θα φιλοξενήσει το «Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"», στο Ιλιον από τις 15 έως τις 17 Σεπτέμβρη.

Σε αυτές τις περιοχές σήμερα οι λαϊκές οικογένειες έχουν γονατίσει εξαιτίας των αντιλαϊκών μέτρων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - πλουτοκρατίας - τρόικας. Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς άνεργο ή κακοπληρωμένο εργαζόμενο. Το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα για το λαό και τη νεολαία της χώρας μας. Το Φεστιβάλ είναι απάντηση σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης κόντρα στα αδιέξοδα του καπιταλισμού, αναδεικνύει τη μόνη ελπίδα σήμερα για τους εργαζόμενους. Καλεί σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ στο Πάρκο Τρίτση έχει παράλληλα και διεκδικητικό χαρακτήρα, χαρακτήρα υπεράσπισής του από την ιδιωτική πρωτοβουλία και τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών που το λιγουρεύονται.


Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ σταθερά αναδεικνύουν την ανάγκη αξιοποίησης του Πάρκου ως χώρου αναψυχής, τη λειτουργία του με βάση τις λαϊκές ανάγκες».

Στη Δυτική Μακεδονία

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις προγραμματίζει η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ την Κυριακή 3 Ιούλη:

  • Στο Αμύνταιο Φλώρινας, στην κεντρική πλατεία, με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά».
  • Στα Γρεβενά, στην κεντρική πλατεία, με θέμα «Καπιταλιστική κρίση και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».

Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ