Παρασκευή 1 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Μακράς πνοής» η δουλειά των μηχανισμών

-- Χτες στη Βουλή, στην ομιλία σας, θέσατε κάποια ενδεχομένως ρητορικά ερωτήματα για το αν βλέπουν οι βουλευτές αυτά που συμβαίνουν στην πλατεία, αν τους ανησυχεί το πανό με την αγχόνη...

-- Κατ' αρχήν όταν τέθηκαν αυτά τα θέματα μέσα στη Βουλή, ένα συγκεκριμένο κόμμα αντέδρασε, έβριζε κ.λπ. Ηταν ο ΛΑ.Ο.Σ. Από καμία άλλη πτέρυγα δεν άκουσα διαμαρτυρίες - εγώ δεν ονομάτισα κόμμα - και με βάση αυτό τους είπα τι πρόβλημα έχουν. Μήπως έπιασε τόπο αυτό που είπα; Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν περιορίζονται οι μηχανισμοί στο διήμερο. Αυτοί έχουν μακράς πνοής δουλειά. Ακόμα και αν τσακίσουν το κίνημα, που δεν πρόκειται να γίνει, πάλι θα λειτουργούν για να εμποδίσουν την ανάκαμψή του. Δεν έχουν τελειωμό, θα αντικαθίστανται, θα γίνονται και καινούριοι, τώρα βρήκαν την τρομοκρατία, η τρομοκρατία επεκτείνεται ως όρος παντού, βρήκαν τον ισλαμικό κίνδυνο, τους μετανάστες ως κίνδυνο, ό,τι θέλετε έχουμε.

Εχετε δει καμιά απεργία που να έχει γίνει δεκτή; Σου λένε αυτή η απεργία δεν έπρεπε να γίνει τώρα. Εχετε δει καμιά περίπτωση που να πουν ε, αυτή η απεργία όντως έπρεπε να γίνει; Εκτός αν είναι αργία. Εδώ που τα λέμε, καλά κάνουν και φοβούνται την εργατική τάξη και το εργατικό κίνημα. Ξέρουν τι κάνουν αυτοί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ