Τετάρτη 29 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στο πλευρό των γυναικών που αγωνίζονται

Την αλληλεγγύη του στις γυναίκες και το λαό της Ελλάδας που αντιστέκονται στη θύελλα των αντιλαϊκών μέτρων και δίνουν τη μάχη της 48ωρης απεργίας, εκφράζει το Προεδρείο της Παγκόσμιας Δημοκρατικής Ομοσπονδίας Γυναικών.

Το μήνυμα της ΠΔΟΓ συγκεκριμένα αναφέρει: «Το Προεδρείο της Παγκόσμιας Δημοκρατικής Ομοσπονδίας Γυναικών (ΠΔΟΓ) που συνεδριάζει στο Σαν Σαλβαδόρ στέλνει θερμό μήνυμα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Ελλάδας που αντιστέκονται και αποφασιστικά αντιπαλεύουν τα βάρβαρα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα που επιχειρεί να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ενωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα μονοπώλια. Οι γυναίκες της ΠΔΟΓ σ' όλες τις ηπείρους στέκονται στο πλευρό των αγωνιζόμενων Ελληνίδων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων και είμαστε βέβαιες ότι οι αγώνες τους θα βάλουν φρένο στα μέτρα που χειροτερεύουν τη ζωή του ελληνικού λαού.

Είμαστε πεισμένες ότι ο αποφασιστικός, οργανωμένος σας αγώνας θ' ανοίξει το δρόμο για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, όπου οι γυναίκες θα κατακτήσουν την ισοτιμία τους μαζί με την απελευθέρωση όλης της κοινωνίας.

ΖΗΤΩ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ