Τετάρτη 22 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Τρίπολης διοργανώνει την Κυριακή 26.6.2011 και ώρα 11 το πρωί στα Κανελλάκια Γορτυνίας, στο χώρο του μνημείου, εκδήλωση τιμής για την επέτειο της μάχης που έγινε εκεί ενάντια στα γερμανικά στρατεύματα και τους συνεργάτες τους. Λεωφορείο για την εκδήλωση θα αναχωρήσει από την κεντρική πλατεία Τρίπολης ώρα 9 το πρωί την ίδια μέρα.

-- Το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ν. Σμύρνης διοργανώνει την Κυριακή 26.6. στις 7 μμ, στην πλατεία Σκατζουράκη (9ης Μάη), την καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμήν των Νεοσμυρνιωτών αγωνιστών του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα 1941-45.

-- Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Μεσολογγίου την Κυριακή 26.6.011 και ώρα 10 πμ, διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη μάχη στο σταθμό του τρένου στο Αιτωλικό, που θα γίνει στο μνημείο στο Σταθμό Αιτωλικού.

-- Τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Αμφιλοχίας, Δ. Στερεάς, Ηπείρου και Ιονίων νήσων, τιμώντας την Επέτειο της διήμερης μεγάλης μάχης της Αμφιλοχίας που έδωσε η VIII Μεραρχία του ΕΛΑΣ κατά των Γερμανών κατακτητών και κατέληξε στην κατάληψη της Αμφιλοχίας, διοργανώνουν εκδήλωση - πολιτικό μνημόσυνο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, ώρα 9.30 το πρωί στην Αμφιλοχία. Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων, που είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ, την Παρασκευή 1 Ιούλη, ώρα 9 μμ, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δήμου θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Αλίντας Δημητρίου «Η ζωή στους βράχους».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ