Τετάρτη 1 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 - 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ
Φινάλε ή παράταση;

Φινάλε ή παράταση στην αγωνία; Η απάντηση στο ερώτημα όσον αφορά την υπόθεση τίτλος στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 θα δοθεί σήμερα στον τρίτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (22.00 ΝΕΤ). Σε περίπτωση νίκης των «πρασίνων» που ήδη προηγούνται 2-0, τα πάντα τελειώνουν και η ομάδα του Ομπράντοβιτς κατακτά τον τίτλο, ενώ στην αντίθετη περίπτωση που νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους και η σειρά θα πάει σε τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Στον Ολυμπιακό μετά και τη δεύτερη ήττα προσπαθούν να διώξουν το άγχος που έχει δημιουργηθεί αφού νωρίς νωρίς βρέθηκαν με την πλάτη στο τοίχο, αλλά και να ηρεμήσουν από τον εκνευρισμό που προκλήθηκε εξαιτίας των παραπόνων που είχαν για τη διαιτησία στο δεύτερο τελικό. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς απαλλάχθηκε χτες από ένα άγχος αφού ο ο Τεόντοσιτς τιμωρήθηκε με πρόστιμο (6 χιλ ευρώ) για την απρεπή ενέργειά του να πετάξει μπουκάλι στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟ, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του. Ο Σέρβος τεχνικός επισήμανε τα λάθη των παικτών του στο τρίτο δεκάλεπτο του δεύτερου παιχνιδιού που ουσιαστικά οδήγησαν στην ήττα και τους ζήτησε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση για απόψε ώστε να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους.

Στην αντίπερα όχθη, με ανεβασμένη ψυχολογία από το γεγονός ότι έφθασαν μια ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου και εφαλτήριο το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, όταν και έφυγαν νικητές αρχίζοντας την ανατροπή των δεδομένων, στον Παναθηναϊκό έχουν την πίστη ότι μπορούν σήμερα να τελειώσουν τα πράγματα.

    Τα τελευταία κρούσματα βίας μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων (επεισόδια σε Κυψέλη και Γκύζη) οδήγησαν τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή να ζητήσει την αναβολή του τρίτου τελικού κάτι που όμως δε βρήκε σύμφωνους ούτε τον ΕΣΑΚΕ ούτε τις δύο ομάδες. Με δηλώσεις του γγΑ πάντως, ζήτησε να μην εφαρμοστούν οι κανονισμοί και σε περίπτωση που υπάρξουν έκτροπα να μην αρχίσει καν το παιχνίδι.
  • Με το σκορ να είναι 1-1 στις νίκες, ΠΑΟΚ και Αρης (22.00) συναντιούνται σήμερα στην Πυλαία στο τρίτο παιχνίδι της σειράς του μικρού τελικού.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ