Τρίτη 31 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύσκεψη για την Υγεία

Σήμερα, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη, με θέμα «Τα προβλήματα της Υγείας - Πρόνοιας, τα αιτήματα και οι πρωτοβουλίες για τη διεκδίκησή τους», που διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Νομού Λάρισας (ΠΑΜΕ, ΕΚΛ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ).

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα, για την ενημέρωση του λαού, αλλά και για την οργάνωση της λαϊκής πάλης με στόχο τα προβλήματα της Υγείας-Πρόνοιας να αποτελέσουν αντικείμενο δράσης κάθε σωματείου, κάθε μαζικού φορέα, των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων στους τόπους δουλειάς, σπουδών και κατοικίας.

Παράλληλα, θα οργανωθούν περιοδείες και ομιλίες σε χώρους εργασίας και διαμονής και θα παρθούν πρωτοβουλίες για τα προβλήματα που εκδηλώνονται στα Νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας και τα ιατρεία του ΙΚΑ, προβάλλοντας τη λύση τους και, ταυτόχρονα, τη συνολική πρόταση για αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας. Η αγωνιστική δράση θα κορυφωθεί με την οργάνωση μεγάλης λαϊκής συγκέντρωσης, στην οποία θα τεθεί το αγωνιστικό πλαίσιο διεκδικήσεων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ