Κυριακή 29 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση των ιστορικών ντοκουμέντων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Ηλείας αύριο Δευτέρα 30 Μάη, στο Εργατικό Κέντρο στην Αμαλιάδα. Θα μιλήσει η Ε. Μπιρλή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.
  • Εκδήλωση με θέμα «Συζητώντας για τον Επιστημονικό Σοσιαλισμό και το Κομμουνιστικό Κίνημα: Κομμουνιστική Επιθεώρηση 1921-2011», διοργανώνουν η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και η Νομαρχιακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, την Τρίτη 31 Μάη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Α31 της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση αρχειακού υλικού από τις 10 το πρωί.
  • Εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση των ιστορικών ντοκουμέντων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Μεσσηνίας την Τρίτη 31 Μάη στις 8 μ.μ. στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.
  • Εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση των ιστορικών ντοκουμέντων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Κορινθίας την Τρίτη 31 Μάη στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο στην Κόρινθο. Θα μιλήσει ο Δ. Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.
  • Εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση των ιστορικών ντοκουμέντων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Αρκαδίας την Τρίτη 31 Μάη στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Οικονομάκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ