Σάββατο 14 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατιά εξόρμηση στους εργαζόμενους και το λαό

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης και την πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο υπέρ του λαού. Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες προγραμματίζoνται:

Τη Δευτέρα 16 Μάη
  • Στις 10 π.μ. περιοδεία στην ΤΡΑΜ ΑΕ, με επικεφαλής τον Σάββα Τσιμπόγλου, μέλος της ΚΕ.
Την Τρίτη 17 Μάη
  • Στις 9.30 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΘΕΛ στο αμαξοστάσιο του Βοτανικού θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ.
  • Στις 10 π.μ. περιοδεία στο νοσοκομείο «Ακληπιείο» της Βούλας, με επικεφαλής τον Νίκο Παπακωνσταντίνου, βουλευτή.
Στην Πελοπόννησο
  • Σήμερα, Σάββατο 14 Μάη, στην Καλαμάτα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΡΕΞ», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Διασάκος, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.
Στη Θεσσαλία
  • Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα: «Η καπιταλιστική κρίση και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟΒ Μικρού Κεφαλόβρυσου Τρικάλων, τη Δευτέρα, 16 Μάη, στις 9 μ.μ., στο καφενείο «Απ. Ντιντή», με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή.
Εκδηλώσεις για τις διεθνείς εξελίξεις

Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΚΟ Πελοποννήσου το ΚΚΕ διοργανώνουν το επόμενο διάστημα πλήθος εκδηλώσεων με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται:

  • Στη Ζάκυνθο, αύριο Κυριακή 15 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδο. Θα μιλήσει ο Σ. Μπέτσης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Στην Ηλεία, τη Δευτέρα 16 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στο δημαρχείο Πύργου. Θα μιλήσει η Κ. Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ