Παρασκευή 13 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ 12η ΜΕΡΑ συνεχίζουν την απεργία πείνας στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου πρόσφυγες και μετανάστες από το Ιράν, τη Συρία, την Τουρκία και το Ιράκ. Σε επιστολή που υπογράφουν εννέα κρατούμενοι, καταγγέλλουν τη συμπεριφορά της Αστυνομίας, τις συνθήκες κράτησης, την έλλειψη καθαριότητας και την ακαταλληλότητα του φαγητού, ενώ ζητούν την υποστήριξη κομμάτων και φορέων. Σήμερα, στις 9 το πρωί, αντιπροσωπεία της ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ θα επισκεφθεί τους κρατούμενους στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ από το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας (16ο Τμήμα) η προσφυγή της «Vodafone» κατά της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με την οποία ζητούσε την ακύρωση του προστίμου ύψους 19,2 εκατ. ευρώ που της είχε επιβληθεί από την ΕΕΤΤ, για «παραβάσεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας», στο πλαίσιο της έρευνας για την «υπόθεση των υποκλοπών».

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ χτες το πρωί στο Λονδίνο η πρώην πρωτοδίκης Τ. Ηλία, σε βάρος της οποίας εκκρεμούν πέντε ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα. Η πρώην πρωτοδίκης είχε καταδικαστεί για εμπλοκή στο παραδικαστικό κύκλωμα. Της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 80 μηνών για πράξεις παράβασης καθήκοντος και πράξεις αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ