Σάββατο 23 Απρίλη 2011 - Κυριακή 24 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΤΟ 111ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ των Αμπελοκήπων (και ενώ ήδη έχει ξεκινήσει το 112ο - Κάθε Σάββατο και Τετάρτη, Μακρυνίτσας 12-14) νικητής αναδείχθηκε ο Ουκρανός ΙΜ Ανατόλι Κάμενετς με 6,5 β. σε 7 αγώνες. Στις θέσεις 2-6. ισοβάθμισαν με 5,5 β. οι Γιρβαλάκης Στ., Αζής Αζίζης, Καρούντζος Ν., Μαρκαντωνάκη Χαριτωμένη και ο Πολωνός Σιενζέβσκι Ζμπ.

Ακολούθησαν με 5 β. οι Ιλαντζής, Παπαδημητρίου, Βαζελάκης Δ. και ο Σίδερης Θοδ., ενώ οι σκακιστές του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Σέχου Ερβίν, Παρασκευαΐδης Βασ., Μιχαηλίδης Δημ. και Ευκαρπίδης Στελ. κατέλαβαν τις θέσεις 15η με 4,5β., 20ή με 4β, 25η με 4β. και 33η με 3,5β. αντίστοιχα. Συμμετείχαν 69 σκακιστές και σκακίστριες. Ευχαριστώ το ΣΟ Αμπελοκήπων για τη συχνή ενημέρωσή μου με e-mails. Βέβαια, δεν ξεχνάμε ότι και ο γράφων είναι ιδρυτικό μέλος του ΣΟΑ από το 1971 και αγωνιζόμουν ως το 1977.

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ το site (www.sonf.gr) του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας. Η νέα σελίδα - σχεδιασμένη από το σκακιστή και έφορο του ΣΟΝΦ Φοίβο Τζωρτζάκο, είναι ήδη στον αέρα και μπορείτε να την επισκεφθείτε στη γνωστή διεύθυνση http://sonf.gr, να βρείτε πληροφορίες και δραστηριότητες του συλλόγου, ειδήσεις από τον κόσμο του σκακιού, καθώς και επικαιροποιημένους συνδέσμους και το φωτογραφικό άλμπουμ.

Σε ξεχωριστό τμήμα της ιστοσελίδας - στην οποία με χαρά άνθρωποι του ΣΟΝΦ, θα δεχθούν εντυπώσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις - δημοσιεύονται πληροφορίες για τα τουρνουά που διοργανώνονται στην Ελλάδα.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνει τα Περιφερειακά Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων 2011. Οι αγώνες θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Κωνσταντίνου του Νομού Φθιώτιδας από 27 μέχρι 29 Απρίλη, με συνδιοργανωτή τον τοπικό ΑΟ «Πήγασος». Συγκεκριμένα, θα παιχθούν δύο γύροι στις 27, δύο στις 28 και δύο στις 29 Απρίλη. Θα αγωνιστούν πέντε κατηγορίες σε κάθε πρωτάθλημα (Παίδων και Κορασίδων), <8 - 10 -12 - 14 και 16 χρόνων. Διευθυντής των αγώνων θα είναι η κα Καψάλη Νίκη και Διαιτητής - Υπεύθυνος Κληρώσεων ο κ. Δόγανος Αναστάσιος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ