Τετάρτη 6 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Συνεχίζονται οι εκλογές

Στη μάχη των αρχαιρεσιών και τα Συνδικάτα Μετάλλου Αθήνας και Μακεδονίας - Θράκης

Κάλεσμα μαζικής, αποφασιστικής συμμετοχής στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, απευθύνει στους εργαζόμενους του κλάδου, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Εμποροϋπαλλήλων (ΔΑΣΕ).

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν: καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5Β - πλ. Μητροπόλεως) από τις 12 μ. έως τις 8 μ.μ. μέχρι και τη Δευτέρα 11 Απρίλη. Στο παράρτημα του συλλόγου στην Καλλιθέα (Θησέως 156) Σάββατο και Κυριακή 9 και 10/4, αντίστοιχα, από τις 12 μ. έως τις 6 μ.μ. Στην Αθήνα (Σωκράτους 51 στα γραφεία του σωματείου Καρφούρ - Μαρινόπουλος, ΝΤΙΑ) την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 8/4, 9/4 και 10/4, αντίστοιχα, από τις 12 μ. έως τις 6 μ.μ. Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και βιβλιάριο ασθενείας.

Την ίδια στιγμή, στη μάχη των αρχαιρεσιών μπαίνουν μια σειρά ταξικά συνδικάτα. Ετσι:

  • Από το Σάββατο 9 Απρίλη έως και τις 16 του μήνα, θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Συνδικάτο Μετάλλου Μακεδονίας - Θράκης. Οι εκλογές γίνονται στον 5ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν Σάββατο και Κυριακή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 μ.μ., ενώ τη Δευτέρα, την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορούν να ψηφίζουν από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.
  • Την Κυριακή 10 Απρίλη ξεκινούν οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 17 Απρίλη. Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συνδικάτου (ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνη, 2ος όροφος), την Κυριακή 10 Απρίλη από τις 09.30 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ., τη Δευτέρα και Τρίτη (11 και 12 Απρίλη) από τις 3.30 μ.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ. και την Κυριακή 17 Απρίλη από τις 9.30 π.μ. μέχρι και τις 2 μ.μ. Ολες τις μέρες, από τις 10 έως τις 17 Απρίλη, θα διεξάγονται τις πρωινές ώρες εκλογές με κάλπη στους χώρους εργασίας των μεταλλεργατών. Οι μεταλλεργάτες για να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και βιβλιάριο ασθενείας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ