Σάββατο 2 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Παρέμβαση στη Βουλή για το Νοσοκομείο Λάρισας

Συζητήθηκε η Ερώτηση του βουλευτή του Κόμματος Α. Σκυλλάκου

Την ανάγκη κατασκευής της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας και της συνδετήριας πτέρυγας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ανέδειξε χτες στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, τονίζοντας πως τα δύο έργα είναι άκρως απαραίτητα, αφού οι ελλείψεις υποδομών Υγείας στο Νομό Λάρισας είναι μεγάλες.

Απαντώντας ο υφυπουργός Οικονομίας Π. Ρήγας είπε ότι για τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας υπάρχει ανάγκη ενός εκατομμυρίου ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί η εργολαβία και θα εκταμιευθούν 400.000 κατ' αρχήν τις επόμενες μέρες από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Υγείας. Ο εξοπλισμός της, είπε, θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και γι' αυτό πρέπει να κατατεθεί τεχνικό δελτίο, ενώ για τη συνδετήρια πτέρυγα του νοσοκομείου είπε ότι θα ενταχθεί και αυτή στο ΕΣΠΑ και πρέπει η Περιφέρεια Λάρισας να ολοκληρώσει τη σχετική μελέτη.

Στην παρέμβασή του ο Αντ. Σκυλλάκος είπε ότι εκτός από τα 400.00 ευρώ που θα εκταμιευθούν, πρέπει να δοθούν σύντομα και τα υπόλοιπα 600.000 για να ολοκληρωθεί η εργολαβία. Τόνισε επίσης ότι πρέπει να ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρχουν τα μηχανήματα και να μην υπάρχει προσωπικό να λειτουργήσει τη Μονάδα...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ