Παρασκευή 1 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σε ρόλο προστάτη πολυεθνικής εταιρείας η ΠΑΣΠ

Την οδό του τραμπουκισμού και των επιθέσεων ακολουθεί όπως φαίνεται η ΠΑΣΠ, όταν ξεμπροστιάζεται στους φοιτητές η στήριξή της στην πολιτική διόδου των επιχειρήσεων μέσα στα πανεπιστήμια. Αυτό δείχνει η προχτεσινή της «δράση» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας στο Αγρίνιο κατά τη διάλεξη της πολυεθνικής TUV-REINLAND για συστήματα ISO, HACCP που οργάνωσε το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων.

Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο ίδρυμα, η AGRINO που συμμετέχει στη Διοικούσα Επιτροπή του πανεπιστημίου, είχε ζητήσει στο παρελθόν το 40% των τεχνικών υποδομών του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων, για την πιστοποίηση του ρυζιού της...

Στην προχτεσινή διάλεξη, μέλη της ΠΑΣΠ που παραβρέθηκαν στο «μάθημα» της πολυεθνικής ενοχλήθηκαν από την παρέμβαση δυνάμεων του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) που μοίραζαν προκηρύξεις στο χώρο της διάλεξης, απαιτώντας «να φύγουν οι εταιρείες από τις σχολές». Παίρνοντας ως φαίνεται θάρρος και από έναν καθηγητή που καλωσόριζε ως θετική την είσοδο των επιχειρήσεων στις σχολές, οι ΠΑΣΠίτες ανέλαβαν ρόλο προστάτη της πολυεθνικής και τραμπούκισαν φοιτητές του ΜΑΣ, με αποτέλεσμα ένας φοιτητής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα. Η νεολαία του ΠΑΣΟΚ, για ακόμη μια φορά, δίνει τα διαπιστευτήριά της!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ