Σάββατο 26 Μάρτη 2011 - Κυριακή 27 Μάρτη 2011 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ
Συντονισμένες κινητοποιήσεις την Τετάρτη 30 Μάρτη

Αθήνα: 11 το πρωί στην Ομόνοια, Θεσσαλονίκη: 12.30 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου, Πειραιάς: 11 το πρωί, πλατεία Κοραή

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που γίνονται την Τετάρτη στις 30 Μάρτη στην Αθήνα για το δικαίωμα στην υγεία απευθύνουν το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, οι Ομοσπονδίες Γονέων Αθήνας - Πειραιά - Αττικής, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημόσιων Υπαλλήλων Αθήνας, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, η ΔΗΠΑΚ Αυτοαπασχολούμενων Γιατρών και Φαρμακοποιών. Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στην Ομόνοια στις 11 π.μ.

Για την εκπαίδευση

Στο χώρο της εκπαίδευσης γενικό κάλεσμα απευθύνει η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, ενώ καλούν, επίσης, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας. Η συγκέντρωση της Αθήνας θα γίνει στην Ομόνοια, στις 11 π.μ.

Στον Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, στις 11 π.μ., με οργανωτές την ΕΛΜΕ Πειραιά, την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Νομαρχίας Πειραιά, το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πειραιά και την Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση έχει οριστεί στις 12.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Προσυγκέντρωση του ΜΑΣ στις 12 μ., στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Μάρτη απεργούν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Απεργούν, επίσης, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι γιατροί του ΙΚΑ, ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό έχει 3ωρες στάσεις εργασίας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org