Τρίτη 22 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ξεκινά τον Απρίλη η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ

Μια ακόμα σημαντική μάχη, η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με τη μάχη για την οργάνωση της εργατικής τάξης και την αποφασιστική ενίσχυση του αγώνα της ενάντια στην επίθεση που εξαπολύει το κεφάλαιο, η κυβέρνηση και η ΕΕ, δίνουν το επόμενο διάστημα οι ταξικές δυνάμεις για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης του ΠΑΜΕ. Η οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυση του ΠΑΜΕ - που δίνεται με τη μορφή της λαχειοφόρου - ξεκινά τον Απρίλη και θα ολοκληρωθεί στις 12 του Ιούλη.

Με μολύβι και χαρτί, με αποφασιστικότητα και επιμονή, ήδη οι ταξικές δυνάμεις οργανώνουν το πλατύ άνοιγμα στους τόπους δουλειάς, όπου δουλεύουν και ζουν οι εργαζόμενοι προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους την αναγκαιότητα της οικονομικής ενίσχυσης του ΠΑΜΕ ως απαραίτητης προϋπόθεσης και όρου για την ανάπτυξη της δράσης του στην κατεύθυνση της οργάνωσης της πάλης της εργατικής τάξης. Το ΠΑΜΕ, άλλωστε, στηρίζεται στους εργαζόμενους, σ' αυτούς που έρχεται σε επαφή κάθε μέρα στον αγώνα, στις παρεμβάσεις του, στα προβλήματα στους χώρους δουλειάς, στα εργατικά σωματεία, στις επιτροπές αγώνα κλπ.

Οπως άλλωστε σημειώνει χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Τενές, στέλεχος του ΠΑΜΕ και οικονομικός υπεύθυνος για την Πανελλαδική Οικονομική Εξόρμηση του Μετώπου: «Για να μπορέσει το ΠΑΜΕ να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της ταξικής πάλης, της οργάνωσης των αγώνων απαιτούνται αυξημένα οικονομικά μέσα. Χρειάζεται λοιπόν να αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς τις ευθύνες του, να έχει τη δική του συμβολή. Είναι μια πολιτική μάχη που πρέπει να την δώσουν όλες οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, οργανωμένα και με σχέδιο. Η μη ύπαρξη οικονομικών βάζει εμπόδια στις προσπάθειές μας».

Σημειώνεται ότι ο κάθε λαχνός θα στοιχίζει 5 ευρώ. Το πρώτο αυτοκίνητο θα κερδίσει ο πρώτος λαχνός της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου της 5ης Ιούλη και το δεύτερο αυτοκίνητο ο πρώτος λαχνός της κλήρωσης της 12ης Ιούλη του 2011.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ