Παρασκευή 11 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΕΡΟΙΑ
Κινητοποίηση για τη μεταφορά μαθητών

Μαχητική συγκέντρωση και πορεία με αίτημα την άμεση λύση που να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη, ασφαλή και δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών, πραγματοποίησαν χτες το πρωί στη Βέροια γονείς και μαθητές. Στο πλευρό τους βρέθηκαν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Γονείς και μαθητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου και έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης μέχρι το κτίριο της πρώην Νομαρχίας, όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με εκπροσώπους της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας.

Οι γονείς αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μεταφορά, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα συναντηθούν εκ νέου, για να αποφασίσουν τις παραπέρα δράσεις τους.

Θυμίζουμε ότι από την 1η Μάρτη οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων σταμάτησαν τη μεταφορά των μαθητών, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε τη σύμβαση που είχε υπογραφεί μεταξύ της Νομαρχίας Ημαθίας και των πρακτόρων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Οι γονείς φοβούνται πως το πρόβλημα μπορεί να επεκταθεί και στα δρομολόγια που εκτελούνται από αστικά λεωφορεία και ΚΤΕΛ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ